Milieu, bouwen en ruimtelijke ordening

Iedere ondernemer wil zich kunnen ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou, als agrarische ondernemer. Misschien wil je uitbreiden, omschakelen, afschalen of juist een nieuwe activiteit aan je bedrijf toevoegen, zoals een Bed & Breakfast. Wat je ambities of ideeën ook zijn, je hebt in het buitengebied altijd te maken met complexe wet- en regelgeving. En juist hier ligt onze expertise: in het omgevingsrecht. Oftewel het milieurecht, natuurbeschermingsrecht, ruimtelijke ordeningsrecht, bestuursrecht, enzovoorts.

Deskundig en dichtbij

FG Bedrijfsontwikkeling bestaat als zelfstandig bureau sinds 2012, maar heeft een lange historie in het begeleiden van agrarische ondernemers. Wij kennen het klappen van de zweep. Hebben ervaring en het netwerk. En – geloof het of niet – we voelen ons serieus op ons gemak in de wet- en regelgeving, ook al verandert die continu. Sterker, juist daardoor. Wij zijn er, deskundig en dichtbij, om te zorgen dat jij je de kant op kunt ontwikkelen die jij wenst.

Wij weten wat er speelt

Al onze mensen zijn minimaal hbo-opgeleid, waarbij we zelfs eigen juridische expertise in huis hebben. Direct paraat dus. Maar misschien nog wel belangrijker: al onze mensen hebben met de voeten in de klei gestaan of staan dat nog steeds. Een vereiste, vinden wij. Want nergens is feeling hebben met je klanten zo belangrijk als in de agrarische sector. Je móet weten wat er speelt op het bedrijf en in de sector. Je moet weten wat een agrarisch ondernemer ’s nachts uit de slaap kan houden.